Min Musik (My Music) - Lyt!


Da jeg jo praler af at være et musikmenneske, og komponist, synes jeg at jeg vil offentliggøre et par af mine kompositioner.

Men lige et lille memorandum om min musiske påvirkning.

Jeg har siden jeg var 8 år gået til klaver og samspil. Som 11-12 årig begyndte jeg selv at lære at spille trommer. Det er effekten af at komme fra en familie med både klaver ("Hindsberg" fra begyndelsen af 1900-tallet) og trommer.

Ca. 1996 (som 16-årig) investerede jeg i et dengang meget dyrt musikprogram, Musicator 2.1. Det var en af de bedste investeringer jeg nogensinde har gjort. Med det program, og et tilkoblet keyboard, begyndte jeg og min bror at komponere vores første arrangementer, og en herlig bikonsekvens af musikprogrammet var også at min bror, som hidtil kun havde spillet trommer, nu også fik lært at spille klaver. Learning by playing.

I slutningen af 90'erne kom den største musiske påvirkning på mig. Min bror så på TV en reklame for en CD på CDON.com - en kunstner som hed "Robert Wells" (en svensker). Musikken var jazz, klassisk instrumentalt, rock og meget andet blandet sammen i en fantasktisk stor sammenblanding. Min bror købte CD'en ("Rhapsody in rock"), og efter at have hørt den utallige gange blev både min bror og jeg opslugt og inspireret fra skind til ben af denne fantastiske musik. (www.robertwells.se - her kan du også høre noget af hans vidunderlige musik)

Var det ikke for Robert Wells.... så havde jeg ikke komponeret den slags musik jeg laver i dag.

Tack så mycket Robert! :-)

Lyt!
(Du skal have ordentlige højtalere, og et hæderligt lydkort for optimal lyd)


"Scandinavian Miracle - Tribute to Robert Wells"

- en hyldest til Robert Wells.

"Vikdance"

- Et af mine mere irsk-inspirerede og lidt "syrlige" musikstykker.

 

stefankalmar.dk © 2007